Kabar

  • Langsung Machinery (Shanghai) Limited Dibangun Project Processing Blueberry ing Provinsi Anhui

    Langsung Machinery (Shanghai) Limited Dibangun Project Processing Blueberry ing Provinsi Anhui

    Minangka pemasok peralatan pangolahan panganan, Jump Machinery (Shanghai) Limited lan Anhui Ziyue Biotechnology Co., Ltd. bebarengan mbangun proyek pangolahan jero blueberry Jiangnan ing taun 2021 nggunakake teknologi pangolahan sing tepat.Utamane ngasilake puree blueberry, saus pekat, woh garing blueberry, ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Peralatan Pengeringan Semprotan

    Cara Milih Peralatan Pengeringan Semprotan

    Jinis bahan sing ora kaetung mbutuhake pangatusan semprotan, lan komposisi kimia lan sifat fisike beda banget, mula nganti saiki, pangatusan semprotan diarani minangka skill, lan bener nganti sawetara.Ing proses ngira lan njlentrehake karakteristik pengering semprotan, ...
    Waca liyane
  • Proses Lini Produksi Minuman Jus Cilik

    Proses Lini Produksi Minuman Jus Cilik

    Jump Machinery (Shanghai) Limited nyedhiyakake layanan siji-mandeg saka pilihan peralatan, desain proses, instalasi engineering lan layanan sawise-sales.Kabeh set proses pangolahan peralatan produksi minuman jus memenuhi syarat produksi kebersihan panganan, lan bagean ing ...
    Waca liyane
  • Telung Pertimbangan Utama Kanggo Tuku Lini Produksi Minuman Jus

    Telung Pertimbangan Utama Kanggo Tuku Lini Produksi Minuman Jus

    Lini produksi minuman jus minangka industri sing wis muncul kanthi popularitas akeh omben-omben lan mundhake perusahaan minuman.Akeh pengusaha cilik wis ndeleng prospek pangembangan industri minuman sing amba, mula nandur modal ing produksi minuman lan tuku jus ...
    Waca liyane
  • Pabrikan Mesin Pangan Bakal Ngembangake kanthi Cerdas

    Pabrikan Mesin Pangan Bakal Ngembangake kanthi Cerdas

    Pangembangan teknologi intelijen buatan nyedhiyakake cara sing efektif kanggo nganalisis lan ngolah data lan informasi produksi, lan nambah sayap cerdas kanggo teknologi manufaktur.Teknologi intelijen buatan cocok banget kanggo ngatasi masalah ...
    Waca liyane
  • Mesin Pengisi Tas Aseptik Bisa Ngalangi Sinar Srengenge lan Oksigen

    Mesin Pengisi Tas Aseptik Bisa Ngalangi Sinar Srengenge lan Oksigen

    Mesin ngisi tas gedhe aseptik nggunakake teknologi pelacak suhu nyata-nyata kanggo nglacak suhu medium sing diukur ing sawetara gedhe, ngrampungake ganti rugi wektu nyata kanggo Kapadhetan medium, supaya ora kena pengaruh akurasi ngisi amarga owah-owahan saka aku...
    Waca liyane
  • Analisis Telung Faktor Sing Ngaruhi Kualitas Saos Tomat

    Analisis Telung Faktor Sing Ngaruhi Kualitas Saos Tomat

    Analisis Telung Faktor Sing Ngaruhi Kualitas Saos Tomat Jeneng ilmiah tomat yaiku "tomat".Woh-wohan kasebut nduweni werna sing padhang kayata abang, jambon, oranye lan kuning, kecut, manis lan jus.Isine gula larut, asam organik, protein, vitamin C, karoten, lsp. A var...
    Waca liyane
  • Pangopènan Saben Dina & Perawatan Mesin Kemasan Sayuran

    Pangopènan Saben Dina & Perawatan Mesin Kemasan Sayuran

    Pangopènan & Perawatan Saben Mesin Pembungkus Sayuran Mesin kemasan sayuran minangka kemasan otomatis kanthi kecepatan dhuwur sing dikembangake kanthi nyerep teknologi dhuwur lan pengalaman sing sugih.Iki dikontrol dening sistem kontrol PLC, nggunakake konverter frekuensi ganda, kode elektronik pu ...
    Waca liyane
  • Woh-wohan Langka Sing Bisa Ngolah Jus

    Woh-wohan Langka Sing Bisa Ngolah Jus

    Woh-wohan Langka Sing Bisa Ngolah Jus Kanggo nyepetake pangembangan industri woh-wohan sing berorientasi ekspor lan industri pangolahan jus buah, perlu kanthi aktif ngembangake lan nggunakake varietas woh sing cocok kanggo ngolah jus woh, utamane alam liar, semi liar utawa kutipan- dibudidayakan...
    Waca liyane
  • Mesin Packaging lan Perlindhungan Lingkungan

    Mesin Packaging lan Perlindhungan Lingkungan

    Industri mesin kemasan lan panganan minangka industri anyar sing nyedhiyakake peralatan lan teknologi kanggo industri kemasan, industri panganan, pertanian, kehutanan, peternakan, perikanan, lan perikanan.Wiwit reformasi lan mbukak, nilai output industri panganan mundhak dadi ...
    Waca liyane
  • Peran A Beater Kanggo Tempel Tomat lan Puree Pulp Jam Line

    Peran A Beater Kanggo Tempel Tomat lan Puree Pulp Jam Line

    Peranan A Beater Kanggo Tempel Tomat Lan Puree Pulp Jam Line Ing proses produksi lan pangolahan pasta tomat utawa senggol pulp puree, fungsi beater kanggo mbusak kulit lan wiji tomat utawa woh-wohan, lan nahan larut. lan zat sing ora larut.Utamane pektin lan fi ...
    Waca liyane
  • Deteksi On-line & Proses Kontrol Kualitas Botol Plastik Minuman Susu

    Deteksi On-line & Proses Kontrol Kualitas Botol Plastik Minuman Susu

    Kanthi ekspansi terus-terusan ruang pasar botol plastik minuman susu, deteksi online lan teknologi kontrol kualitas botol plastik minuman susu wis dadi fokus kontrol kualitas macem-macem produsen susu lan minuman.Nalika tuku partikel bahan mentah PET ...
    Waca liyane