Babagan awake dhewe

JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED

——Profil Perusahaan——

Langsung Machinery (Shanghai) Limitedminangka perusahaan saham gabungan berteknologi tinggi modern khusus ing baris produksi turnkey jus konsentrasi, senggol, pulp, woh-wohan tropis, minuman herbal lan teh, minuman berkarbonasi, anggur, bir, yogurt, keju, susu, mentega, lsp. wektu, Langsung uga setya Manufaktur macem-macem mesin pangan, kayata Can Food Machinery, Woh-wohan Jus Machinery, Tomat Sauce Machinery, Woh-wohan Jam Machinery, susu Machinery etc.

jump-company1
jump-company2
jump-company3

Langsung minangka unit direktur Asosiasi Industri Mesin Pangan lan Kemasan China, lan tempel tomat, mesin pangisi aseptik saos wis menangake produk merek kualitas peralatan pangolahan woh lan sayuran Cina (NO: CFPMA-2017-050201) ing taun 2017, kanthi macem-macem saka akeh riset independen lan pangembangan produk anyar lan Paten Nasional.Langsung wis menangaké kaluwihan ing lapangan woh-wohan lan sayuran ngumbah, crushing, pulp woh-wohan utawa extraction jus, proses kadhemen-bejat, konsentrasi luwih efisien energi, sterilization tabung lan tas aseptik Isi liwat kerjasama technical lengkap karo perusahaan partner Italia.

Langsung bisa nyedhiyakake kabeh jalur produksi kanthi kapasitas 20-1500 ton woh-wohan seger saben dina miturut panjaluk pelanggan.Proses manufaktur peralatan sesuai karo standar ISO9001, proses lengkap sesuai karo implementasi standar 5S.Langsung netepi kualitas lan layanan kanggo mbangun merek, sawise pirang-pirang taun gaweyan, wis nyiyapake gambar sing apik kanthi biaya-efektif, layanan purna jual sing apik banget, sauntara, produk kita uga nyebar ing Asia Tenggara, Timur Tengah. , Asia Tengah, Rusia, Afrika, Amerika Selatan, Eropa lan pasar jaban rangkah liyane.

6
jump-company5

Nyadari ing Shanghai Light Industry Food Machinery Factory asli karo luwih saka 40 taun pengalaman sugih industri mesin pangan lan kekuatan technical, adhering kanggo konsep "Panyerepan manca lan inovasi sawijining domestik", wis dibangun luwih saka 160 woh-wohan Processing line produksi.Ing basis saka peralatan sauce tomat lan jus apel konsentrasi line produksi, Langsung wis terus-terusan nggabungaké teknologi paling anyar saka negara manca, kanthi temen maujud promosi teknologi, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi pribadi paling profesional, ilmiah, ekonomi lan nyoto.Langsung ora mung njaga hubungan kerja sama jangka panjang karo lembaga riset kayata Institut Buah Nasional Ilmu Pertanian China, Universitas Pertanian China Tengah, lan Universitas Jiangnan, nanging uga wis nggawe kerjasama teknis lan kemitraan bisnis sing stabil karo Italia FBR, ROSSI lsp.

"Nganyarke mesin panganan manufaktur sing cerdas, kanggo entuk manfaat pangembangan manungsa sing sehat" minangka tujuan sing wis ditindakake.JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED gelem nggawe mesin panganan Cina sing apik karo sampeyan!

3
2