Babagan Kita

Terobosan

  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED

mlumpat

PURWAKA

JUMP MACHINERY (SHANGHAI) TERBATAS yaiku perusahaan saham modern modern, sing sadurunge yaiku Pabrik Mesin Industri Cahaya Shanghai, sing spesialisasine ing jalur pamrosesan kunci jus buah konsentrat, selai, bubur, pamrosesan buah tropis, ngisi panas omben jus buah, omben-omben utawa omben-omben teh, Minuman karbonat, yoghurt, keju lan pabrik pangolahan susu susu cair. Karyawan duwe karakter moral sing apik banget, lan insinyur profesional, teknisi lan personel R&D langsung saka pabrik mesin panganan asli, uga duwe sawetara master lan Ph. D rekayasa panganan lan mesin kemasan, mula kita wis siyap kanthi kemampuan ngrancang lan pangembangan kabeh proyek, pabrik, instalasi Komisi, pelatihan teknis, layanan purna jual lan aspek liyane.

produk

Langsung

Arrivas Anyar

Langsung

  • Automatic Small Bag Granule Particle Grain Packer Packing Machine Hotel Sugar Salt Granules Coffee Packaging Machine OEM ODM Available

    Otomatis Kantong Gr ...

    Mesin Packing Kemasan Gandum Partikel Butiran Otomatis Otomatis Mesin Kemasan Gula Gula Granula Mesin Kemasan Cocog kanggo kemasan otomatis bahan longgar, ora lengket, bahan granular sing apik kanggo panganan, obat-obatan, lan produk kimia, kayata: sup, butiran, desiccant, glutamat monosodium , gula, gandum, aditif panganan, bubuk susu, susu kedele, bubuk putih endhog, bubuk obat tradisional Tiongkok, bubuk topeng rai, bubuk teh kesehatan, lan liya-liyane. Kemasan & Pengiriman kenapa milih kita ...

  • Kitchen Equipment

    Piranti Pawon

    Piranti pawon nuduhake piranti lan piranti sing dipasang ing pawon utawa kanggo masak. Piranti pawon biasane kalebu alat pemanas masak, peralatan pangolahan, desinfeksi lan peralatan pamrosesan reresik, suhu normal lan peralatan panyimpenan suhu sithik. Area fungsional pawon ing industri katering dipérang dadi: gudang panganan pokok, gudang panganan non-pokok, gudang barang garing, ruang salting, kamar pastry, kamar camilan, kamar sajian adhem, ruang pamrosesan utama ...

  • Apple, pear, grape, pomegranate processing machine and production line

    Apel, pir, anggur, po ...

    Mesin pangolahan apel, pir, anggur, pomegranate lan lini produksi cocog kanggo ngolah apel, pir, anggur, lan delima. Bisa ngasilake jus bening, jus keruh, jus konsentrat, bubuk buah, selai buah. Garis produksi utamane kalebu lift Scraper, cleaner gelembung, sikat sikat, preheater, mesin precooking, crusher, beater, juicer, sabuk jus, centrifuge sekrup horisontal, centrifuge kupu-kupu, peralatan ultrafiltrasi, peralatan filtrasi, resor adsorptio ...

  • Olive, plum, bayberry, peach, apricot, plum processing machine and production line

    Zaitun, plum, bayberry, ...

    Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamroses plum lan lini produksi cocog kanggo ngolah zaitun, plum ijo, bayberry, peach, apricot lan plum. Bisa ngasilake jus bening, jus turbid, pulp asli, jus konsentrat, pulp konsentrat, bubuk buah, selai buah, cuka buah lan produk liyane. Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamroses plum lan lini produksi utamane kalebu mesin pembersih, elevator, sterilisasi UV, remover nuklir, beater ...

  • Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine and production line

    Blueberry, blackberry, ...

    Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, redberry, mesin proses cranberry lan lini produksi bisa ngasilake jus bening, jus keruh, konsentrat jus, bubuk buah, selai buah-buahan lan produk liyane. Lini produksi umume kalebu mesin cuci, lift , mesin mriksa, jus udara, tangki enzim, decanter, ultrafilter, homogenizer, mesin degassing, mesin sterilisasi, mesin pengisi, mesin standar lan komponen peralatan liyane. Iki ...

  • Mango, pineapple, papaya, guava processing machine and production line

    Mangga, nanas, papa ...

    Bisa ngasilake jus bening, jus keruh, jus konsentrat, bubuk buah, selai buah. Baris iki kalebu mesin pembersih gelembung, angkat, mesin seleksi, mesin pembersih sikat, mesin pemotong, mesin precooking, peeling lan mesin denudasi, crusher, sabuk juicer, pemisah, peralatan konsentrasi, sterilisasi lan mesin pengisi, lsp. Lini produksi iki dirancang karo konsep canggih lan tingkat otomatisasi dhuwur; Peralatan utamane kabeh digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Status Saiki & Masa Depan Pengembangan Mesin Panganan Ing 2021

    Status Saiki & Masa Depan Pengembangan Mesin Panganan Ing 2021 Minangka industri sing nyedhiyakake peralatan kanggo industri panganan, industri mesin panganan uga tambah akeh perhatian. Kanthi paningkatan sarat-sarat masarakat kanggo budaya panganan lan makmur ...

  • Lini produksi es krim / peralatan es krim / mesin pangolah es krim

    Alur lan karakteristik lini produksi es krim, Peralatan Es Krim Machine Mesin Pengolah Es Krim Miturut urutan proses, lini produksi es krim kasusun saka kali adhem lan panas, sterilisasi pipa, homogenisasi tekanan tinggi, adhem piring, mesin pembekuan, mesin pengisi , q ...